Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A darált húst megsózzuk, majd kevés olajon megpirítjuk. Amikor a hús már szép barna, hozzáadjuk a gombát, és együtt tovább pároljuk. Ezt követően felöntjük paradicsomlével és egy kevés vízzel. Hogy a szósz sűrűbb legyen, egy kis étkezési keményítőt keverünk hozzá. A végén oregánóval és bazsalikommal fűszerezzük, hogy még ízletesebb legyen. Főtt tésztával és reszelt sajttal […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.07.11.

Hozzávalók

Elkészítése

A darált húst megsózzuk, majd kevés olajon megpirítjuk. Amikor a hús már szép barna, hozzáadjuk a gombát, és együtt tovább pároljuk. Ezt követően felöntjük paradicsomlével és egy kevés vízzel. Hogy a szósz sűrűbb legyen, egy kis étkezési keményítőt keverünk hozzá. A végén oregánóval és bazsalikommal fűszerezzük, hogy még ízletesebb legyen.

Főtt tésztával és reszelt sajttal tálaljuk. Ez az étel igazán finom és egyszerű, mindenképp érdemes kipróbálni!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Konyha: Olasz Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is