Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 4 nagyobb vagy 8 kisebb szelet sertésborda vagy karaj 40 dkg tészta (spagetti, makaróni, ki mit szeret) 30 dkg apróra vágott vagy darált sonka 10 dkg füstölt szalonna 3-4 szeletelt gomba 1 kis fej vöröshagyma 2 dl sűrű paradicsomszósz vagy hámozott paradicsom 1-1 csapott mokkáskanál oregano, bazsalikom étolaj, só, bors reszelt sajt panírozáshoz: liszt, […]

Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 adag
Pirianyo
Beküldte: 2016.04.23.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 4 nagyobb vagy 8 kisebb szelet sertésborda vagy karaj
  • 40 dkg tészta (spagetti, makaróni, ki mit szeret)
  • 30 dkg apróra vágott vagy darált sonka
  • 10 dkg füstölt szalonna
  • 3-4 szeletelt gomba
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 2 dl sűrű paradicsomszósz vagy hámozott paradicsom
  • 1-1 csapott mokkáskanál oregano, bazsalikom
  • étolaj, só, bors
  • reszelt sajt
  • panírozáshoz: liszt, zsemlemorzsa és tojás, reszelt sajt


Elkészítése:

A kockára vágott szalonnát kisütjük és a zsírján megpirítjuk az aprított hagymát. Rátesszük a szeletelt gombát és a sonkát, sózzuk, borsozzuk és állandóan kevergetve megpirítjuk. Beleöntjük a paradicsomot, hozzáadjuk a fűszereket és fedő alatt még 10 percig főzzük.

Közben bő, sós vízben kifőzzük a tésztát. A megfőtt tésztát a forró paradicsomos, sonkás szószba forgatjuk.

A hússzeleteket kicsit kiklofoljuk, a szeleteket megsózzuk, a tojásokhoz hozzáadjuk a reszelt sajtot és villával enyhén felverjük. A hússzeleteket megforgatjuk lisztben, belemártjuk a felvert tojásban, aztán morzsába hempergetjük.

A bepanírozott hússzeletek mindkét oldalát olajban megsütjük.

Minden tányérra szedünk a tésztából, megszórjuk reszelt sajttal és rátesszük a hússzeleteket.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Pirianyo
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is