Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 csomag durum tészta 15 dkg gépsonka 1 kápia paprika 2 dl főzőtejszín 15 dkg chedaar sajt 15 dkg trappista sajt 10 dkg gouda sajt 5 dkg márványsajt só, bors 1 evőkanál étkezési keményítő Elkészítése: A tésztát főzzük félkészre. Roppanjon, amikor leszűrjük. A tejszínt melegítsük fel a sajtokkal, kivéve a trappistát, majd a keményítőt […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
juhaszviki
Beküldte: 2015.02.21.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 csomag durum tészta
  • 15 dkg gépsonka
  • 1 kápia paprika
  • 2 dl főzőtejszín
  • 15 dkg chedaar sajt
  • 15 dkg trappista sajt
  • 10 dkg gouda sajt
  • 5 dkg márványsajt
  • só, bors
  • 1 evőkanál étkezési keményítő


Elkészítése:

A tésztát főzzük félkészre. Roppanjon, amikor leszűrjük.

A tejszínt melegítsük fel a sajtokkal, kivéve a trappistát, majd a keményítőt kevés hideg vízzel keverjük el és adjuk a sajtos masszához. Vigyázzunk, mert a sajtok más-más sósságúak, így nem biztos, hogy kell plusz só bele, sőt, lehetséges, hogy kevés vízzel fel kell önteni.

A szósszal nyakon öntjük a tésztát és jól átforgatjuk, hozzáadjuk a kockára vágott sonkát és a felaprított paprikát, majd kevés trappistával megszórjuk és előmelegített sütőben 15 percig sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
juhaszviki
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is