Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Különleges tészták

Tészta félék receptjei

Penne gorgonzola mártással ,szőlővel és dióbéllel

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A tésztát bő sós vízben “al dente” keménységűre főzzük. A sajtot belemorzsoljuk a tejszínbe, majd lassú tűzön, sűrűn kevergetve felfőzzük. Sózzuk, borsozzuk. A szőlőt leszemezzük, megmossuk, kettévágjuk és kimagozzuk. A dióbelet egy serpenyőben szárazon megpirítjuk, és egy kicsit lemorzsoljuk róla a hártyát. A szőlőt belekeverjük a mártásba. Tálaláskor egy adag tésztát szedünk, bevonjuk a mártással […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.03.03.

Hozzávalók

Elkészítése

A tésztát bő sós vízben “al dente” keménységűre főzzük. A sajtot belemorzsoljuk a tejszínbe, majd lassú tűzön, sűrűn kevergetve felfőzzük. Sózzuk, borsozzuk. A szőlőt leszemezzük, megmossuk, kettévágjuk és kimagozzuk.

A dióbelet egy serpenyőben szárazon megpirítjuk, és egy kicsit lemorzsoljuk róla a hártyát. A szőlőt belekeverjük a mártásba.

Tálaláskor egy adag tésztát szedünk, bevonjuk a mártással és rászórjuk a dióbelet, amit kézzel kicsit megtörünk.

Ez az étel igen gyorsan elkészül és nagyon laktató. Bár nem épp a legolcsóbb kategória, de szerintem érdemes kipróbálni, már csak a különlegessége miatt is.

Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Konyha: Olasz Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is