Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húshoz adjuk hozzá a tojást, az aprított vöröshagymát, a pestó felét és annyi zsemlemorzsát, hogy ne legyen se túl lágy, sem pedig nagyon kemény a massza. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk, majd alaposan dolgozzuk össze. A sütőt melegítsük elő 180 fokra. Egy tepsit béleljünk ki sütőpapírral, majd a húsos masszából kissé nagyobb golyókat formázzunk […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
75 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2020.09.07.

Hozzávalók

Húsgolyókhoz

Elkészítése

A húshoz adjuk hozzá a tojást, az aprított vöröshagymát, a pestó felét és annyi zsemlemorzsát, hogy ne legyen se túl lágy, sem pedig nagyon kemény a massza. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk, majd alaposan dolgozzuk össze.

A sütőt melegítsük elő 180 fokra. Egy tepsit béleljünk ki sütőpapírral, majd a húsos masszából kissé nagyobb golyókat formázzunk és tegyük a tepsibe.

Kb 40-45 perc alatt süssük aranyszínűre.

Közben a tésztát főzzük ki, majd keverjük össze a maradék pestóval.

A pestós tésztát tálaljuk a húsgolyókkal. A tetejére még reszelhetünk kevés sajtot.

YouTube Thumbnail

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Olasz Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is