Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hagymát és a szalonnát kisebb kockákra vágjuk, a kolbászt félkarikára szeleteljük. A babot és a kukoricát leszűrjük, a chilit és a fokhagymát apróra vágjuk. A szalonnát kipirítjuk, majd megdinszteljük rajta a vöröshagymát. Rádobjuk a fokhagymát, a chilit és a kolbászt, pár percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a babot és a kukoricát. Sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Kautz Jozsef
Beküldte: 2013.07.20.

Hozzávalók

Elkészítése

A hagymát és a szalonnát kisebb kockákra vágjuk, a kolbászt félkarikára szeleteljük. A babot és a kukoricát leszűrjük, a chilit és a fokhagymát apróra vágjuk.

A szalonnát kipirítjuk, majd megdinszteljük rajta a vöröshagymát. Rádobjuk a fokhagymát, a chilit és a kolbászt, pár percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a babot és a kukoricát. Sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a paradicsompürét, és 5–6 percig pirítjuk. Hozzáöntjük a ketchupot, és egyet forralunk rajta. Ízlés szerint kevés cukorral ízesítjük.

A tésztát kifőzzük, lecsepegtetjük, és összeforgatjuk a raguval. Tálaláskor reszelt sajttal megszórjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Olasz Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is