Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 40 dkg liszt 8 dkg grahamliszt 2,4 dl víz 1 ek olíva olaj 1,5 kk só 1 tasak szárított élesztő 1 tk vágott kapor Elkészítése: A dagasztógép táljába öntjük a lisztet, sót, élesztőt, olajat, grahamlisztet és vágott kaprot. Indítsuk be a dagasztást és lassan öntsük hozzá a langyos vizet. Sima tésztává dolgozzuk. Hagyjuk 1 […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Nagyon olcsó
Beküldte: 2014.07.30.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 40 dkg liszt
  • 8 dkg grahamliszt
  • 2,4 dl víz
  • 1 ek olíva olaj
  • 1,5 kk só
  • 1 tasak szárított élesztő
  • 1 tk vágott kapor


Elkészítése:

A dagasztógép táljába öntjük a lisztet, sót, élesztőt, olajat, grahamlisztet és vágott kaprot. Indítsuk be a dagasztást és lassan öntsük hozzá a langyos vizet. Sima tésztává dolgozzuk. Hagyjuk 1 órát kelni meleg helyen letakarva.

Amikor elkészült osszuk 4 felé, majd lisztezett deszkán nyújtsunk belőle vékony lepényeket. Fektessük tepsire, vízzel kenjük le és 200 fokos sütőben süssük pirosra. Frissen, forrón kínáljuk.
[box style=”info”]Akár meg is tölthetjük, mint a pitát, de gazdag leves mellé is kínálhatjuk.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Görög Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Nagyon olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is