Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az élesztőt langyos vízzel leöntjük, hozzáadunk 1 evőkanál lisztet és egy kevés cukrot, majd felfuttatjuk. Amikor az élesztő felfutott, a maradék langyos vizet, 1 evőkanál olajat, valamint a sót hozzákeverjük a liszthez, és az egészet simára gyúrjuk. A tésztát célszerű letakarás előtt még egy evőkanálnyi olajjal megkenni, majd letakarva, meleg helyen, kb. 30 perc alatt […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.13.

Hozzávalók

Elkészítése

Az élesztőt langyos vízzel leöntjük, hozzáadunk 1 evőkanál lisztet és egy kevés cukrot, majd felfuttatjuk. Amikor az élesztő felfutott, a maradék langyos vizet, 1 evőkanál olajat, valamint a sót hozzákeverjük a liszthez, és az egészet simára gyúrjuk.

A tésztát célszerű letakarás előtt még egy evőkanálnyi olajjal megkenni, majd letakarva, meleg helyen, kb. 30 perc alatt duplájára kelesztjük. A megkelt tésztából általában 2 pizzalap készíthető.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Vegetáriánus receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is