Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 50 dkg penne tészta 1 db pizza szendvicskrém 1 ek zsír 1 db közepes vöröshagyma 1 mk őrölt feketebors 1 mk őrölt köménymag 1 mk őrölt pirospaprika 1-2 ek ketchup 20 dkg reszelt sajt Elkészítése: A tésztát sós vízben kifőzöm. Amíg fő, addig a zsíron az apróra vágott vöröshagymát megdinsztelem, hozzáadom a fűszereket, utoljára a pirospaprikát, kevés vízzel (kb. 0,5dl) […]

Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
6 adag
adamsandorarpad
Beküldte: 2016.04.24.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg penne tészta
  • 1 db pizza szendvicskrém
  • 1 ek zsír
  • 1 db közepes vöröshagyma
  • 1 mk őrölt feketebors
  • 1 mk őrölt köménymag
  • 1 mk őrölt pirospaprika
  • 1-2 ek ketchup
  • 20 dkg reszelt sajt


Elkészítése:

A tésztát sós vízben kifőzöm.

Amíg fő, addig a zsíron az apróra vágott vöröshagymát megdinsztelem, hozzáadom a fűszereket, utoljára a pirospaprikát, kevés vízzel (kb. 0,5dl) felöntöm.

A kibontott pizza konzervet a szószhoz adom és krumpli törővel, jól összetöröm, elkeverem a szósszal.

Ha szükséges, akkor kevés ketchuppal (1-2 EK) hígítom.

Összerottyantom, erre a kész szószra teszem a kifőtt tésztát, majd elkeverem és reszelt sajttal tálalom.

[box style=”info”]Ha az olvasztott sajtot szeretik a háziak, akkor mikróban ráolvasztom.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
adamsandorarpad
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is