Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 25 dkg (szarvacska) tészta 20 dkg vékonyra szeletelt sonka 4 pár virsli (igény szerint több vagy kevesebb) 1 üveg bolognai szósz 20 dkg sajt csipet oregánó Elkészítése: A szarvacska kifőzzük. Közben a sonkát kb 1 cm széles csíkokra vágjuk, a virslit pedig felkarikázzuk. Nagyon kevés olajon megfonnyasztjuk a sonkát, majd kiszedjük, ugyan ebben az […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
gwre
Beküldte: 2014.12.09.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 25 dkg (szarvacska) tészta
  • 20 dkg vékonyra szeletelt sonka
  • 4 pár virsli (igény szerint több vagy kevesebb)
  • 1 üveg bolognai szósz
  • 20 dkg sajt
  • csipet oregánó


Elkészítése:

A szarvacska kifőzzük.

Közben a sonkát kb 1 cm széles csíkokra vágjuk, a virslit pedig felkarikázzuk. Nagyon kevés olajon megfonnyasztjuk a sonkát, majd kiszedjük, ugyan ebben az edényben pirosra sütjük a virslit.

A tésztát leszűrjük és hőálló üveg vagy porcelán tálba öntjük. Ráöntjüka szószt (estleg lehet házi paradicsomlével is készíteni, amit kissé beforralunk és ízesítünk), a sonkát, virslit és jól összekeverjük. A tetejét megszórjuk a fűszerekkel és ráreszeljük a sajtot.

Sütőbe toljuk és 180 fokon szép pirosra sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
gwre
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is