Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, 3 részre osztjuk, majd gáztepsi méretűre nyújtjuk. A tojás fehérjéket a cukorral kemény habbá verjük és beleforgatjuk a darált diót. A lapokat megkenjük ezzel a krémmel és kisütjük a tepsi hátulján. A krémhez a pudingot a cukorral megfőzzük és ha langyosra hűlt hozzákeverjük a margarint is. Ezzel a krémmel töltjük meg a […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.03.19.

Elkészítése

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, 3 részre osztjuk, majd gáztepsi méretűre nyújtjuk. A tojás fehérjéket a cukorral kemény habbá verjük és beleforgatjuk a darált diót. A lapokat megkenjük ezzel a krémmel és kisütjük a tepsi hátulján.

A krémhez a pudingot a cukorral megfőzzük és ha langyosra hűlt hozzákeverjük a margarint is. Ezzel a krémmel töltjük meg a kihűlt lapokat.

Tetejére nem tettem semmit, mert a diós, habos lap magában is mutatós és így az eredeti. Nagyon finom süti. Másnap szeletelhető.

Aki vastagabb krémmel szereti, akkor másfél adagban készítse a krémet.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is