Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Spagetti elkészítése: Először a spagettit megfőzzük forró, sós vízben, majd leszűrjük, és félretesszük. Ragu elkészítése: Egy serpenyőben olajon megpároljuk a darált húst. Ízesítjük sóval, borssal, és egy kevés vegetával. Hozzáadjuk a paradicsompürét és egy kevés cukrot, hogy édeskés ízt kapjunk. Végül beleöntjük az alapot, és az egészet összefőzzük, amíg a ragu sűrű nem lesz. Rétegezés […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.07.22.

Hozzávalók

Elkészítése

Spagetti elkészítése:

Először a spagettit megfőzzük forró, sós vízben, majd leszűrjük, és félretesszük.

Ragu elkészítése:

Egy serpenyőben olajon megpároljuk a darált húst. Ízesítjük sóval, borssal, és egy kevés vegetával. Hozzáadjuk a paradicsompürét és egy kevés cukrot, hogy édeskés ízt kapjunk. Végül beleöntjük az alapot, és az egészet összefőzzük, amíg a ragu sűrű nem lesz.

Rétegezés és sütés:

Egy jénai tálat előkészítünk, és elkezdjük a rétegezést. Először egy réteg tésztát helyezünk az aljára, majd ráöntünk egy réteg ragut. Ezt követi ismét egy réteg tészta. A rétegezést addig folytatjuk, amíg az alapanyagok el nem fogynak.

A tetejére tejfölt teszünk, majd reszelt sajttal és vajdarabokkal megszórjuk.

Sütés:

A tálat előmelegített sütőbe tesszük, és körülbelül 30 percig sütjük, amíg a sajt szépen megpirul a tetején. Amikor kész, forrón tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is