Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tésztát kifőzzük, közben a kockákra vágott szalonnát olajon megpirítjuk, és a kisült zsírján a tésztát is átpirítjuk. Egy olajozott jénaiba vagy tepsibe rétegezzük az ételt: egy sor tészta, rá a szalonnakockák, rámorzsoljuk a túrót, és tejföllel meglocsoljuk. Ezt addig rétegezzük, amíg tartanak a hozzávalók. A legfelső sor tészta legyen, amit tejföllel meglocsolunk, és lefedjük […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.07.16.

Hozzávalók

Elkészítése

A tésztát kifőzzük, közben a kockákra vágott szalonnát olajon megpirítjuk, és a kisült zsírján a tésztát is átpirítjuk. Egy olajozott jénaiba vagy tepsibe rétegezzük az ételt: egy sor tészta, rá a szalonnakockák, rámorzsoljuk a túrót, és tejföllel meglocsoljuk. Ezt addig rétegezzük, amíg tartanak a hozzávalók. A legfelső sor tészta legyen, amit tejföllel meglocsolunk, és lefedjük alufóliával.

10 percig lefedve sütjük, majd fólia nélkül addig sütjük, amíg szép piros nem lesz. Salátával nagyon finom!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is