Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Különleges tészták

Tészta félék receptjei

Ricottával töltött cannelloni, mascarpone-s paradicsomszósszal

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 24 db cannelloni tészta (1 doboz) 50-60 dkg ricotta sajt 20 dkg sajtkrém 1 nagy tojás 1 tk fokhagymapor 1 tk só 10 dkg reszelt sajt (ementáli, trappista) 10 dkg reszelt mozzarella parmezán Mártás: 3-4 dl paradicsimszósz/ paradicsomlé 3 ek mascarpone 1 kiskanál cukor só, bors 1 kis fej hagyma 2 ek olívaolaj 1 gerezd […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Veronica
Beküldte: 2015.08.29.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 24 db cannelloni tészta (1 doboz)
  • 50-60 dkg ricotta sajt
  • 20 dkg sajtkrém
  • 1 nagy tojás
  • 1 tk fokhagymapor
  • 1 tk só
  • 10 dkg reszelt sajt (ementáli, trappista)
  • 10 dkg reszelt mozzarella
  • parmezán

Mártás:

  • 3-4 dl paradicsimszósz/ paradicsomlé
  • 3 ek mascarpone
  • 1 kiskanál cukor
  • só, bors
  • 1 kis fej hagyma
  • 2 ek olívaolaj
  • 1 gerezd fokhagyma


Elkészítése:

A ricottát, krémsajtot, fokhagymaport elkeverjük a tojással. Sóval ízesítjük. Belereszelünk 10 dkg ementáli sajtot és 1 ek parmezánt.

Egy habzsák segítségével megtöltjük a cannellonikat. Egy jénai edénybe tesszük őket.

A hagymát apróra vágjuk és 2 ek olívaolajon üvegesre pirítjuk, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és ráöntjük a paradicsomszószt. Cukorral, sóval és borssal ízesítjük. 3 ek mascarponét belekeverünk és felforraljuk.

A betöltött tészták tetejére öntjük. A 10 dkg reszelt mozzarella sajttal megszórjuk és 175 fokra előmelegített sütőben 30-35 percig sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Veronica
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is