Elkészítése
Hozzávalók:
- 50 dkg spagetti tészta
- 1 db gombakonzerv
- 15 dkg sajt
- 10 dkg tömlős krémsajt
- 2 db tojássárgája
- 2 csapott ek finomliszt
- 1 dl tej
- 3 dl tejföl
- 3 gerezd fokhagyma
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 5 ek napraforgó olaj
Elkészítése:
Spagetti tésztát sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük.
Reszelt sajtot, a tömlős krémsajtot tojások sárgájával, a liszttel és a tejjel sűrűre főzzük.
Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.
Gombaszeleteket olajon megdinszteljük, belepréseljük a fokhagymagerezdeket.
Amikor a gomba készen van, beletesszük a tejfölt és a sajtszószt.
Spagetti tésztával tálaljuk.

