Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tésztát sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük és félretesszük. A sonkát felkockázzuk, és egy serpenyőben kevés olajon megpirítjuk. Amikor a sonka aranybarnára sült, hozzáadjuk a reszelt sajtot, és folyamatosan kevergetve megolvasztjuk, míg a sajt folyékony nem lesz. Ezután belekeverjük a tejfölt, és ízlés szerint fűszerezzük (például sóval, borssal, fokhagymával). Az egészet összeforraljuk, hogy a mártás […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.27.

Hozzávalók

Elkészítése

A tésztát sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük és félretesszük.

A sonkát felkockázzuk, és egy serpenyőben kevés olajon megpirítjuk. Amikor a sonka aranybarnára sült, hozzáadjuk a reszelt sajtot, és folyamatosan kevergetve megolvasztjuk, míg a sajt folyékony nem lesz.

Ezután belekeverjük a tejfölt, és ízlés szerint fűszerezzük (például sóval, borssal, fokhagymával). Az egészet összeforraljuk, hogy a mártás szépen összeálljon.

Tálaláskor a kifőtt tésztát salátaágyra helyezzük, és bőven meglocsoljuk a sonkás-sajtos mártással.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is