Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 15 dkg (trappista) sajt 3 tojás 25 dkg liszt 1 csípős paprika 2 paradicsom 3 szál zöldhagyma szárastól 2 gerezd fokhagyma 2 ek olaj 1 cs petrezselyemzöld só, őrölt bors ízlés szerint Elkészítése: A lisztből és tojásokból tésztát gyúrunk, majd 15 perc pihentetés után kinyújtjuk vékonyra és hosszú metéltre daraboljuk. Sós, forró vízben kifőzzük, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2017.07.10.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 15 dkg (trappista) sajt
  • 3 tojás
  • 25 dkg liszt
  • 1 csípős paprika
  • 2 paradicsom
  • 3 szál zöldhagyma szárastól
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 ek olaj
  • 1 cs petrezselyemzöld
  • só, őrölt bors ízlés szerint


Elkészítése:

A lisztből és tojásokból tésztát gyúrunk, majd 15 perc pihentetés után kinyújtjuk vékonyra és hosszú metéltre
daraboljuk. Sós, forró vízben kifőzzük, lecsepegtetjük és kihűtjük.

A zöldségeket apróra vágjuk, hozzáadom a lereszelt fokhagymát, az olajat, sót, borsot ízlés szerint és fél órát pihentetjük.

Tálaláskor a zöldséges öntetet elkeverjük a kifőtt tésztával és ráreszeljük a sajtot.

Az étel természetesen száraz tésztával is elkészíthető és akkor nem kall a tészta gyúrással bajlódni.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is