Hozzávalók:
- 60 dkg fodros nagykocka
- 80 dkg túró
- 3 kis tejföl
- 35 dkg húsos császárszalonna
- 25 dkg reszelt sajt
- só
- őrölt fehér bors
- olaj
Elkészítése:
A tésztát kifőzzük, leszűrjük, hideg víz alatt alaposan átmossuk. Egy kb. 30×20 cm-es tepsibe öntjük.
A szalonnát kockázzuk fel, és egy kis olajon süssük üvegesre. A túrót a tejföllel eldolgozzuk, és a tésztával összekeverjük.
Hozzákeverjük a pirított szalonnát a kisült zsírjával együtt. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. A tetejét reszelt sajttal megszórjuk, és addig sütjük, amíg a sajt is megpirul.
Jó étvágyat kívánok!
[box style=”info”]Finom egytálétel, laktató.[/box]