Elkészítése
A spagettit sós vízben kifőzzük, majd hideg vízzel leöblítjük, lecsepegtetjük, és egy tálban félretesszük. Egy evőkanál olajjal összekeverjük, hogy ne ragadjon össze. A szalonnát apró darabokra vágjuk, majd egy evőkanál olajon megpirítjuk, és kivesszük egy tányérra. A maradék zsiradékon a finomra vágott vöröshagymát enyhén átfuttatjuk, majd pirospaprikával megszórjuk és 1 dl vízzel felöntjük.
Hozzáadjuk a szeletelt gombát (fagyasztott galambicát használtunk, ezért kevésbé látszik), a kockákra vágott gépsonkát, sózzuk, borsozzuk, és ízlés szerint egy kevés házi paprikakrémet is teszünk hozzá, majd jól átpirítjuk. Végül visszatesszük a szalonnadarabokat is. A tejfölt elkeverjük a liszttel és egy kis vízzel, majd a ragura öntjük, és összeforraljuk. A spagettivel összekeverjük, tányérra szedjük, és reszelt sajttal megszórva tálaljuk.
