Elkészítése
A vöröshagymát apró kockára, a csemegehagymát kisebb darabokra, a sonkát keskeny csíkokra vágjuk, a sajtokat lereszeljük.
A tésztát a szokásos módon enyhén sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük és félretesszük.
A vajon elkezdjük pirítani a vöröshagymát, majd hozzáadjuk a csemegehagymát, a reszelt fokhagymát, a sonkát, a sajtot a zöld és a sima fűszereket, a gombát (a levével együtt). Felforraljuk és pár percig együtt főzzük. Miután a sajt elolvadt, hozzáöntjük a tejszínt is és beforraljuk.
Az így főzött sonkás masszát hozzáadjuk a tésztához, jól elkeverjük és még forrón tálaljuk. Díszítésként szórhatunk rá reszelt parmezánt és/vagy apróra metélt petrezselyemzöldet!
Jó étvágyat kívánok!









