Elkészítése
Hozzávalók:
- 30 dkg sonka
- 1 gombakonzerv
- 1 közepes vöröshagyma
- 2 dl tejföl
- 2 csapott ek finomliszt
- só ízlés szerint
- 5 ek napraforgó olaj
- 2 dl víz
- 1 csokor kapor
- 50 dkg spagetti tészta
Elkészítése:
A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk, és olajon megdinszteljük.
Rátesszük a felkockázott sonkát és a gombát, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük. Ráöntjük a vizet, és addig főzzük amíg a sonka megpuhul.
A tejfölt kikeverjük a liszttel és az apróra vágott kaporral, és besűrűsítjük vele a ragut.
Spagettit sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük, és a raguval összekeverjük.

