Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 30 dkg sonka 1 gombakonzerv 1 közepes vöröshagyma 2 dl tejföl 2 csapott ek finomliszt só ízlés szerint 5 ek napraforgó olaj 2 dl víz 1 csokor kapor 50 dkg spagetti tészta Elkészítése: A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk, és olajon megdinszteljük. Rátesszük a felkockázott sonkát és a gombát, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük. Ráöntjük a vizet, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2015.05.05.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 30 dkg sonka
  • 1 gombakonzerv
  • 1 közepes vöröshagyma
  • 2 dl tejföl
  • 2 csapott ek finomliszt
  • só ízlés szerint
  • 5 ek napraforgó olaj
  • 2 dl víz
  • 1 csokor kapor
  • 50 dkg spagetti tészta


Elkészítése:

A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk, és olajon megdinszteljük.

Rátesszük a felkockázott sonkát és a gombát, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük. Ráöntjük a vizet, és addig főzzük amíg a sonka megpuhul.

A tejfölt kikeverjük a liszttel és az apróra vágott kaporral, és besűrűsítjük vele a ragut.

Spagettit sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük, és a raguval összekeverjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is