Elkészítése
A száraz tésztát sós vízben a csomagoláson található utasítások szerint kifőzzük, majd félretesszük.
Ezután elkészítjük a ragut: olajon megdinszteljük a finomra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a pirospaprikát, majd a darált sonkát. Ízlés szerint fűszerezzük, és puhára pároljuk.
Egy tepsit olajjal kikenünk, majd zsemlemorzsával megszórjuk. A tojásokat a tejföllel, sóval, és egy kevés őrölt borssal alaposan felverjük, majd hozzákeverjük az apróra vágott petrezselymet. Ezt a tojásos keveréket a kifőtt tésztára öntjük, és jól összekeverjük.
A tészta felét a tepsi aljára terítjük, rákanalazzuk a sonkás ragut, majd a maradék tésztával befedjük. A tetejét reszelt sajttal megszórjuk, majd 200 fokos sütőben addig sütjük, amíg a teteje aranysárgára nem pirul.
Salátával vagy savanyúsággal tálalva kínáljuk.

