Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 200 g száraztészta 2 marék friss spenót 50 g szeletelt sonka 2 szál újhagyma 2 ek olívaolaj 1 kk teriyaki szósz só frissen őrölt fekete bors Elkészítése: A tésztát lobogó, sós vízben megfőzzük. Közben apróra tépkedjük a spenótleveleket, az újhagymákat a zöldjével együtt felkarikázzuk. Olívaolajon kicsit megfuttatjuk először a hagymát, majd hozzáadjuk a spenótot. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Nagyon olcsó
Gasztropajti
Beküldte: 2015.03.18.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 200 g száraztészta
  • 2 marék friss spenót
  • 50 g szeletelt sonka
  • 2 szál újhagyma
  • 2 ek olívaolaj
  • 1 kk teriyaki szósz
  • frissen őrölt fekete bors


Elkészítése:

A tésztát lobogó, sós vízben megfőzzük. Közben apróra tépkedjük a spenótleveleket, az újhagymákat a zöldjével együtt felkarikázzuk. Olívaolajon kicsit megfuttatjuk először a hagymát, majd hozzáadjuk a spenótot.

A közben megfőtt tésztát leszűrjük, majd a serpenyőbe tesszük. Sózzuk, borsozzuk, és kevés teriyaki szósszal együtt összekeverjük az egészet.

Ugyanabban a serpenyőben kevés olívaolajon megpirítjuk a sonkát. A spenótos tésztára tesszük, és így tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Nagyon olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Gasztropajti
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is