Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A Spagetti tésztát sós vízben kifőzzük. Olajban a kis kockákra vágott hagymát megpirítjuk, hozzáadunk egy fél evőkanál piros paprikát majd vízzel felöntjük. Beletesszük a húskonzervből az apró kockára vágott húsokat, a sűrített paradicsomot és a vékony karikákra vágott újhagymát a zöld szárral. Ízesítjük ételízesítővel, sóval, majd 10 perc főzés után összekeverjük a megfőtt tésztával. Tálaláskor […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.07.28.

Hozzávalók

Elkészítése

A Spagetti tésztát sós vízben kifőzzük. Olajban a kis kockákra vágott hagymát megpirítjuk, hozzáadunk egy fél evőkanál piros paprikát majd vízzel felöntjük. Beletesszük a húskonzervből az apró kockára vágott húsokat, a sűrített paradicsomot és a vékony karikákra vágott újhagymát a zöld szárral. Ízesítjük ételízesítővel, sóval, majd 10 perc főzés után összekeverjük a megfőtt tésztával. Tálaláskor trappista sajtot reszeljünk rá.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Konyha: Olasz Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is