Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Lepények

Spanyol burgonyalepény

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Apróra vágjuk a vöröshagymát, és a vaj felében megfonnyasztjuk. A megtisztított, kis kockákra vágott burgonyát beletesszük, megsózzuk, és egy kevés vízzel puhára pároljuk, de ne főjön szét. A tűzről levéve, langyosra hűtjük, és a nyers tojásokkal összekeverjük. A maradék vajjal egy nagy vagy két kisebb lepényt sütünk belőle, amely elég vastag, és félidőben megfordítva, mindkét […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.02.21.

Hozzávalók

Elkészítése

Apróra vágjuk a vöröshagymát, és a vaj felében megfonnyasztjuk. A megtisztított, kis kockákra vágott burgonyát beletesszük, megsózzuk, és egy kevés vízzel puhára pároljuk, de ne főjön szét. A tűzről levéve, langyosra hűtjük, és a nyers tojásokkal összekeverjük. A maradék vajjal egy nagy vagy két kisebb lepényt sütünk belőle, amely elég vastag, és félidőben megfordítva, mindkét felét ropogósra pirítjuk, de a belseje lágy maradjon.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is