Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Spanyol burgonyalepény recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 25 dkg burgonya
  • 6 db tojás
  • 10 dkg vaj
  • 1 fej vöröshagyma
  • só

Elkészítése

Apróra vágjuk a vöröshagymát, és a vaj felében megfonnyasztjuk. A megtisztított, kis kockákra vágott burgonyát beletesszük, megsózzuk, és egy kevés vízzel puhára pároljuk, de ne főjön szét. A tűzről levéve, langyosra hűtjük, és a nyers tojásokkal összekeverjük. A maradék vajjal egy nagy vagy két kisebb lepényt sütünk belőle, amely elég vastag, és félidőben megfordítva, mindkét felét ropogósra pirítjuk, de a belseje lágy maradjon.

https://receptneked.wps.hu/teszta/spanyol-burgonyalepeny/