Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Lasagne-k

Spárga lasagne

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A spárgasípokat a fás száruktól megtisztítjuk, enyhén sós, egy teáskanálnyi cukros, kicsi vajas vízben hirtelen megpároljuk. Kb. 6-8 perc. Kockákra vágott bacont serpenyőben szép pörcösre sütünk. Besamelt főzünk és egy hőálló tálba rétegezzük. Pici szósz az aljára, erre a lasagne lap (én szárazat használok), erre szósz, spárga darabolva kb 1cm-es csíkokra, rászórni a bacon harmadát. […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.08.23.

Hozzávalók

Besamel mártáshoz

Elkészítése

A spárgasípokat a fás száruktól megtisztítjuk, enyhén sós, egy teáskanálnyi cukros, kicsi vajas vízben hirtelen megpároljuk. Kb. 6-8 perc. Kockákra vágott bacont serpenyőben szép pörcösre sütünk. Besamelt főzünk és egy hőálló tálba rétegezzük.

Pici szósz az aljára, erre a lasagne lap (én szárazat használok), erre szósz, spárga darabolva kb 1cm-es csíkokra, rászórni a bacon harmadát.

Lasagne lap, szósz, spárga, bacon harmada, lasagne lap. Kevés szósz, bacon és reszelt sajt.

Kb 40 perc 180 fok körül kell sütni. Jó étvágyat hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Konyha: Olasz
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is