Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A spenótot felengedjük, majd a főzőtejszínnel felforraljuk és megsózzuk. 10 dkg margarinon két kanál lisztet megpirítunk, megsózzuk és felengedjük 2 dl tejjel. Folyamatos kevergetés mellet összeforraljuk és besamel mártást főzünk belőle. Kivajazunk egy tepsit vagy egy jénait. Majd az edénybe rétegezzük a hozzávalókat. Először a tésztát, majd a spenótot, erre a besamelt és a reszelt sajtot. Ezt folytatjuk amíg […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.01.01.

Hozzávalók

Elkészítése

A spenótot felengedjük, majd a főzőtejszínnel felforraljuk és megsózzuk. 10 dkg margarinon két kanál lisztet megpirítunk, megsózzuk és felengedjük 2 dl tejjel. Folyamatos kevergetés mellet összeforraljuk és besamel mártást főzünk belőle. Kivajazunk egy tepsit vagy egy jénait. Majd az edénybe rétegezzük a hozzávalókat. Először a tésztát, majd a spenótot, erre a besamelt és a reszelt sajtot. Ezt folytatjuk amíg el nem érjük az edény tetejét. A tetején a besamel és a sajt legyen. Körülbelül 40 perc alatt aranybarnára sütjük. 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Konyha: Olasz Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is