Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Spenótos töltött cannelloni recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 1 doboz cannelloni tészta
  • 15-20 dkg parajpüré
  • 30 dkg csirkemellfilé
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 15 dkg márványsajt
  • só
  • bors
  • 1 kis doboz tejföl
  • 5 dkg trappsita sajt
  • 5 dkg füstölt sajt

Elkészítése

A csirkemellet felkockáztam és kis olajon megpároltam majd fedő alatt kb 10 percig puhára főztem. Hozzáadtam a parajpürét, zúzott fokhagymát és az összetördelt márványsajtot. Összefőztem majd kivajaztam egy jénai tálat. Megtöltöttem a cannellonikat ezzel a töltelékkel és egymás mellé helyeztem őket. A tetejüket jó alaposan megkentem tejföllel (de lehet besamelt is csinálni) és trappista és füstölt sajtot reszeltem rá. Előmelegített sütőben 180 fokon 20 percig sütöttem.

Sztori: A recept a saját blogomon található, a fotót én készítettem!

https://receptneked.wps.hu/teszta/spenotos-toltott-cannelloni/