Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hagymát apróra, a szalonnát kis kockákra vágjuk. A gombát alaposan megmossuk és felszeleteljük. A szalonna zsírját kisütjük, majd rátesszük a hagymát és megdinszteljük. Hozzáadjuk a darált húst, sózzuk, borsozzuk, oregánóval és bazsalikommal fűszerezzük, majd 10-15 percig pirítjuk. Hozzáadjuk a gombát és addig pároljuk, míg elfövi a levét. Ráöntjük a ketchupot, a paradicsomlevet, cukorral ízesítjük […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
vhajni81
Beküldte: 2017.12.27.

Hozzávalók

Elkészítése

A hagymát apróra, a szalonnát kis kockákra vágjuk. A gombát alaposan megmossuk és felszeleteljük.

A szalonna zsírját kisütjük, majd rátesszük a hagymát és megdinszteljük. Hozzáadjuk a darált húst, sózzuk, borsozzuk, oregánóval és bazsalikommal fűszerezzük, majd 10-15 percig pirítjuk.

Hozzáadjuk a gombát és addig pároljuk, míg elfövi a levét. Ráöntjük a ketchupot, a paradicsomlevet, cukorral ízesítjük és felforraljuk.

A tésztát sós vízben kifőzzük és leöblítjük.

Tálaláskor a ragut a tésztára szedjük és reszelt sajttal jól megszórjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
vhajni81
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is