Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Édes tészták

Széna-szalma tészta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tojásokat annyi liszttel gyúrjuk össze, amennyit felvesz, hogy rugalmas tésztát kapjunk, majd cipóban fél óráig pihentetjük. Ezután késfok vastagságúra nyújtjuk, és vékony metéltre vágjuk. A felét sós vízben kifőzzük, forró vízzel leöblítjük, majd alaposan lecsepegtetjük, és a tészta másik felével (amelyet bő, forró olajban ropogós pirosra sütöttünk) összekeverjük. Azon frissen, borsodóval tálaljuk.

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.01.15.

Hozzávalók

Elkészítése

A tojásokat annyi liszttel gyúrjuk össze, amennyit felvesz, hogy rugalmas tésztát kapjunk, majd cipóban fél óráig pihentetjük. Ezután késfok vastagságúra nyújtjuk, és vékony metéltre vágjuk. A felét sós vízben kifőzzük, forró vízzel leöblítjük, majd alaposan lecsepegtetjük, és a tészta másik felével (amelyet bő, forró olajban ropogós pirosra sütöttünk) összekeverjük. Azon frissen, borsodóval tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is