Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Széna-szalma tészta recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 3 nagyobb tojás
  • finomliszt
  • só
  • olaj
  • borsodó

Elkészítése

A tojásokat annyi liszttel gyúrjuk össze, amennyit felvesz, hogy rugalmas tésztát kapjunk, majd cipóban fél óráig pihentetjük. Ezután késfok vastagságúra nyújtjuk, és vékony metéltre vágjuk. A felét sós vízben kifőzzük, forró vízzel leöblítjük, majd alaposan lecsepegtetjük, és a tészta másik felével (amelyet bő, forró olajban ropogós pirosra sütöttünk) összekeverjük. Azon frissen, borsodóval tálaljuk.

https://receptneked.wps.hu/teszta/szena-szalma-teszta/