A felkockázott hagymát olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a darált húst. Sóval, borssal, majoránnával és őrölt köménnyel fűszerezzük. A paradicsomokat meghámozzuk, apróra kockázzuk, és a húshoz adjuk. Pár percig együtt főzzük.
Közben a tésztát sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük és lecsepegtetjük.
A mártás elkészítése
A margarint megolvasztjuk, hozzáadjuk a lisztet, majd fokozatosan hozzáöntjük a forró tejet, és simára keverjük. Felforraljuk, majd félrehúzzuk és lehűtjük. A tojások sárgáját a tejföllel elkeverjük, és a kihűlt mártáshoz adjuk, sóval és borssal ízesítjük.
Az összeállítás és sütés
A húst összekeverjük a mártással és a kifőzött tésztával, majd az egészet egy tepsibe öntjük. A tetejét megszórjuk reszelt sajttal, és előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.