Elkészítése
A húst apró kockákra vagy csíkokra vágjuk, megfűszerezzük, majd meglocsoljuk szójaszósszal és egy kevés chili szósszal. Lefedve fél órát állni hagyjuk, hogy az ízek jól átjárják.
Eközben előmelegítjük a wokot, felforrósítjuk benne az olajat, majd a húst megpirítjuk. Ezután hozzáadjuk a megtisztított, feldarabolt spárgát és a zöldborsót, majd együtt pároljuk, amíg minden megpuhul.
Amikor a zöldségek is megpuhultak, hozzáadjuk a szezámmagot is.
A wok tésztát forró vízzel leöntjük, majd néhány perc áztatás után leszűrjük, és a húsos-zöldséges keverékhez adjuk. Együtt tovább pirítjuk, szükség szerint kevés vízzel vagy szójaszósszal igazítjuk az állagát.
Tálaláskor megszórjuk pirított szezámmaggal.
