Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A burgonyát kis lyukú reszelőn lereszeljük. A szalonnát apró kockákra vágjuk, kipirítjuk. A burgonyához adjuk a tojásokat, a sót, a borsot és annyi lisztet,hogy kemény galuska tésztát kapjunk. A tésztát sós vízben kifőzzük majd szalonna zsírral kikent tepsibe tesszük a felét. Rámorzsoljuk a juhtúró felét, meglocsoljuk tejföllel, megszórjuk a kipirított szalonna pörc felével. Teszünk rá […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Kautz Jozsef
Beküldte: 2013.01.28.

Hozzávalók

Elkészítése

A burgonyát kis lyukú reszelőn lereszeljük. A szalonnát apró kockákra vágjuk, kipirítjuk.

A burgonyához adjuk a tojásokat, a sót, a borsot és annyi lisztet,hogy kemény galuska tésztát kapjunk. A tésztát sós vízben kifőzzük majd szalonna zsírral kikent tepsibe tesszük a felét.

Rámorzsoljuk a juhtúró felét, meglocsoljuk tejföllel, megszórjuk a kipirított szalonna pörc felével. Teszünk rá még egy réteget ugyan így. Előmelegített sütőben 15-20 perc alatt átforrósítjuk.

Nem baj ha kicsit megsül a teteje.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Szlovák Évszak: Egész évben Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is