Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 300 g laska gomba 400 ml egész/hámozott paradicsomkonzerv pürésítve 2 ek ketchup 2 ek olíva olaj 2 ek vaj 1 közepes fej vöröshagyma 2 gerezd zúzott fokhagyma só őrölt bors friss bazsalikom levelek (10-15) 1 tk barna cukor(opcionális) 500 g tagliatelle (széles metélt) Elkészítése: Egy nagy edényben vizet forralunk pici sóval és 1 ek olíva […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
anikò varga
Beküldte: 2014.04.24.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 300 g laska gomba
  • 400 ml egész/hámozott paradicsomkonzerv pürésítve
  • 2 ek ketchup
  • 2 ek olíva olaj
  • 2 ek vaj
  • 1 közepes fej vöröshagyma
  • 2 gerezd zúzott fokhagyma
  • őrölt bors
  • friss bazsalikom levelek (10-15)
  • 1 tk barna cukor(opcionális)
  • 500 g tagliatelle (széles metélt)


Elkészítése:

Egy nagy edényben vizet forralunk pici sóval és 1 ek olíva olajjal, majd megfőzzük benne a tésztát.

Serpenyőben az olvasztott vajon és olíva olajon üvegesre pároljuk a kis kockára vágott vöröshagymát.  A laska gombát vékony csíkokra szeleteljük és a vöröshagymához adjuk. Paradicsom pürével felöntjük és ízlés szerint fűszerezzük. Sok-sok bazsalikom levelet használunk, mert abból a kevés sosem elég! 😀

Amikor a mártás szépen besűrűsödött, és időközben kifőtt tagliatelle tésztánk, arra halmozva, bazsalikom levelekkel megszórva, azon melegében tálaljuk.

Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
anikò varga
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is