Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Tavaszi mártás tésztával recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 1 kisebb fej vöröshagyma
  • 40 dkg párizsi
  • 20 dkg zöldborsó
  • 2-3 db babérlevél
  • 2 evőkanál tejföl
  • liszt (a sűrítéshez )
  • kifőzött tészta
Tavaszi mártás tésztával

Elkészítése

A hagymát olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a borsót, és tovább pároljuk egy rövid ideig. Ezután beletesszük a kis kockára vágott párizsit. Felöntjük vízzel, sóval, delikáttal, őrölt borssal és babérlevéllel ízesítjük. Ezt az elegyet 15-20 percig főzzük.

Közben a tejfölből és lisztből habarást készítünk, és ezzel besűrítjük a főzeléket. Tésztával tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok!

https://receptneked.wps.hu/teszta/tavaszi-martas-tesztaval/