Elkészítése
A vöröshagymát meghámozzuk és felaprítjuk.
Egy serpenyőben felhevítjük az olajat és a hagymát elkezdjük dinsztelni rajta.
Közben felkarikázzuk a virsliket, majd a hagymához adjuk és 2-3 percig pirítjuk. Meghintjük sóval, borssal és fűszerpaprikával. Néhányszor átkeverjük, felöntjük 2 dl vízzel és hozzáadom a zöldborsót is.
Addig főzzük közepes lángon, míg a borsó megpuhul (ez nagyjából 15 perc).
A keményítőt elkeverjük a maradék vízzel. A pörkölt levéből 2-3 evőkanálnyit elkeverünk a keményítős vízzel, majd belecsorgatjuk az ételbe folytonos keverés mellett.
Utolsó lépésként beledolgozzuk a tejfölt, majd egy gyors újraforralás után elzárjuk alatta a lángot.
A tésztát sós vízben puhára főzzük, leszűrjük, majd a tejfölös raguhoz keverjük.
Aki szeretné megszórhatja reszelt sajttal, de szerintem anélkül is nagyon finom, krémes, laktató ez az étel.

