Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A parajpürét előző este a hűtőben egy edényben kiolvasztjuk. A sonkát és a sajtot kisebb kockákra vágjuk. A tésztát forrásban lévő sós vízben kifőzzük, majd félretesszük. Kevés olajon megpirítjuk a sonkát, majd hozzáadjuk a parajpürét, és kevergetve megfőzzük. Ezután hozzáadjuk a kockákra vágott füstölt sajtot, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és a fokhagymát ráreszeljük. A tejszínt […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Vass Laszlone
Beküldte: 2013.01.25.

Hozzávalók

Elkészítése

A parajpürét előző este a hűtőben egy edényben kiolvasztjuk. A sonkát és a sajtot kisebb kockákra vágjuk. A tésztát forrásban lévő sós vízben kifőzzük, majd félretesszük. Kevés olajon megpirítjuk a sonkát, majd hozzáadjuk a parajpürét, és kevergetve megfőzzük. Ezután hozzáadjuk a kockákra vágott füstölt sajtot, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és a fokhagymát ráreszeljük.

A tejszínt egy evőkanál liszttel simára keverjük, majd ezzel besűrítjük a spenótot. Az egészet összeforraljuk, és fusilli tésztával tálaljuk. Egyszerű és finom egytálétel.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is