Elkészítése
Körülbelül fél deciliter langyos vízhez adjunk egy teáskanál cukrot, és futtassuk fel benne az élesztőt. A lisztet keverjük össze a sóval, majd adjuk hozzá a felfuttatott élesztőt és a maradék vizet. Alaposan dolgozzuk ki a tésztát körülbelül 15 perc alatt. Folpackkal takarjuk le, és langyos helyen kelesszük. Nyáron 9 órát, télen 12 órát hagyjuk pihenni.
Amikor a tészta megkelt, kenjünk ki egy gáztepsit olajjal, majd lisztezzük meg. Helyezzük bele a tésztát, és belisztezett kézzel igazítsuk el a tepsiben úgy, hogy a szélei kissé vastagabbak legyenek. A tetejét is lisztezzük meg enyhén, takarjuk le, és kelesszük további 3 órán át.
A megkelt tésztát kenjük meg a paradicsomszósszal, majd tegyük rá a választott feltéteket, a sajtot azonban hagyjuk a végére. Helyezzük a tepsit az előmelegített, 220 fokos sütőbe, és süssük 10 percig. Ezután szórjuk rá a mozzarellát, és süssük további 5 percig, amíg a sajt megolvad és enyhén pirul.


