Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Lepények

Zöldséges ételek

Tojásos zöldbablepény

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A zöldbabot megmossuk, megtisztítjuk, és 3-4 cm-es darabokra vágjuk. Kevés sós vízben pároljuk, majd leszűrjük. A hagymát lereszeljük, és kevés vajon üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a zöldbabot, majd megszórjuk kevés őrölt bazsalikommal. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Egy tűzálló tálat kivajazunk, és beleöntjük a zöldbabot. Felverjük a tojásokat, majd a tetejére öntjük. Előmelegített sütőben, mérsékelt hőfokon sütjük, […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.05.23.

Hozzávalók

Elkészítése

A zöldbabot megmossuk, megtisztítjuk, és 3-4 cm-es darabokra vágjuk. Kevés sós vízben pároljuk, majd leszűrjük. A hagymát lereszeljük, és kevés vajon üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a zöldbabot, majd megszórjuk kevés őrölt bazsalikommal. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

Egy tűzálló tálat kivajazunk, és beleöntjük a zöldbabot. Felverjük a tojásokat, majd a tetejére öntjük. Előmelegített sütőben, mérsékelt hőfokon sütjük, amíg a tojás meg nem kocsonyásodik (kb. 10 perc).

A tetejét vágott petrezselyemmel szórjuk meg, és azonnal tálaljuk. Kitűnő, könnyű és fogyókúrás étel.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Cukormentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is