Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Lángosok

Töltött lángos

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst felkockázzuk, majd kevés olajat öntünk rá. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, fűszersót és az egészet összekeverjük, majd lefedve hűtőbe tesszük. A tésztához a tejet a cukorral meglangyosítjuk, majd belemorzsoljuk az élesztőt és megvárjuk, amíg megkel. A tészta többi hozzávalóját egy edénybe mérjük, majd az élesztős tejjel összegyúrjuk és kb 5 percig dagasztjuk. Letakarva 30 […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2018.11.12.

Tészta

Töltelék

A sütéshez

Elkészítése

A húst felkockázzuk, majd kevés olajat öntünk rá. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, fűszersót és az egészet összekeverjük, majd lefedve hűtőbe tesszük.

A tésztához a tejet a cukorral meglangyosítjuk, majd belemorzsoljuk az élesztőt és megvárjuk, amíg megkel.

A tészta többi hozzávalóját egy edénybe mérjük, majd az élesztős tejjel összegyúrjuk és kb 5 percig dagasztjuk. Letakarva 30 percig kelesztjük.

Amíg a tészta kel, addig a húst kisütjük. A hagymát meghámozzuk, majd a többi hozzávalóval együtt kockára vágjuk, majd összeforgatjuk a kihűlt hússal.

A tésztát kinyújtjuk kb ujjnyi vastagra, kiszaggatjuk fánkszaggatóval. A korongokat egyenként ellapítjuk kissé, teszünk mindegyikre 1-1 evőkanálnyi tölteléket, majd félbe hajtjuk és a széleit az ujjunkkal jól összenyomkodjuk.

Az olajat felforrósítjuk, majd a lángosok mindkét oladalát szép pirosra sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is