Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Húsos, sonkás tészták

Tészta félék receptjei

Töltött óriáskagylótészta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A vöröshagymát apróra vágjuk, és zsíron megpirítjuk. Hozzáadjuk a kockára vágott gombát, és együtt pirítjuk, amíg a gomba összeesik. Ekkor hozzákeverjük a darált húst, a paradicsompürét és a zúzott fokhagymát. Ízesítjük bazsalikommal, oregánóval, sóval és borssal. Kevés vizet adunk hozzá, és néhány percig forraljuk, amíg a hús megpuhul és a szaft kissé besűrűsödik. A kagylótésztát […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.05.27.

Hozzávalók

Elkészítése

A vöröshagymát apróra vágjuk, és zsíron megpirítjuk. Hozzáadjuk a kockára vágott gombát, és együtt pirítjuk, amíg a gomba összeesik. Ekkor hozzákeverjük a darált húst, a paradicsompürét és a zúzott fokhagymát. Ízesítjük bazsalikommal, oregánóval, sóval és borssal. Kevés vizet adunk hozzá, és néhány percig forraljuk, amíg a hús megpuhul és a szaft kissé besűrűsödik.

A kagylótésztát bő, sós vízben puhára főzzük (kb. 15 perc alatt), majd leszűrjük. A tepsit vékonyan kikenjük zsírral, a tésztákat elrendezzük benne, majd megtöltjük a húsos-gombás raguval.

A tepsit alufóliával lefedjük, és 180°C-ra előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük. Ezután levesszük a fóliát, megszórjuk a reszelt sajttal, és további 5 percig sütjük, amíg a sajt ráolvad és enyhén megpirul.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is