Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

Először a tojásból, lisztből, sóból és a kevés vízből tésztát készítek. Kinyújtom jó nagyra, kb fél centi vastagságúra. Ha ez elkészült, a zöldségeket megpárolom, ízesítem. A formára ráhelyezem a tésztát, és beletöltögetem a zöldségeket. Ezután egy másik réteggel letakarom, és sodrófával jól átdolgozom, hogy kipotyogjanak a töltött finomságok. (Ha nincs ilyen formád, a tésztát vágd […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.04.29.

Hozzávalók

Elkészítése

Először a tojásból, lisztből, sóból és a kevés vízből tésztát készítek. Kinyújtom jó nagyra, kb fél centi vastagságúra.

Ha ez elkészült, a zöldségeket megpárolom, ízesítem.

A formára ráhelyezem a tésztát, és beletöltögetem a zöldségeket. Ezután egy másik réteggel letakarom, és sodrófával jól átdolgozom, hogy kipotyogjanak a töltött finomságok. (Ha nincs ilyen formád, a tésztát vágd kockákra, töltsd meg, és formázz kis batyukat belőle.)

Forró, sós vízben kifőzöm a tésztát.

Tálaláskor bármilyen szósszal kiváló!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Vegetáriánus receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is