A cukros langyos tejben felfuttatjuk az élesztőt. A lisztet egy nagy tálba tesszük, hozzáadjuk a sót, a langyos vizet és a felfuttatott élesztőt. Az egészet jól kidolgozzuk, és közben hozzáadjuk az olvasztott zsírt. Addig dagasztjuk, amíg a tészta hólyagos nem lesz.
Meleg helyen kétszeresére kelesztjük. Amikor megkelt, lisztezett deszkára borítjuk, cipót formálunk belőle, majd kör alakúra sodorjuk, és margarinnal kikent tepsibe helyezzük. A tészta közepétől kiindulva hét helyen bevágjuk úgy, hogy a szélétől kb. 15 cm-t elhagyunk.
A peremet megkenjük a fokhagymás tejföllel, amire rátesszük a megpárolt gombát, a szalámit, és megszórjuk reszelt sajttal. A bevágott háromszögeket ráhajtjuk a szalámis-gombás részre, megkenjük felvert tojással, majd reszelt sajttal megszórjuk, és aranybarnára sütjük.