Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

Kevés olajon az apróra vágott lila hagymát üvegesre pirítom, majd hozzáadom a zúzott fokhagymát, és még pirítom tovább. A paradicsomot apróra vágom és hozzáadom a hagymához, kicsit még pirítom, és hozzáadom a konzerv paradicsom levét is. Mikor már majdnem kész hozzáadom a fűszereket: petrezselyem, oregano, bazsalikom, és addig főzőm, amíg majdnem pépes lesz. A végén […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.03.11.

Hozzávalók

Elkészítése

Kevés olajon az apróra vágott lila hagymát üvegesre pirítom, majd hozzáadom a zúzott fokhagymát, és még pirítom tovább. A paradicsomot apróra vágom és hozzáadom a hagymához, kicsit még pirítom, és hozzáadom a konzerv paradicsom levét is.

Mikor már majdnem kész hozzáadom a fűszereket: petrezselyem, oregano, bazsalikom, és addig főzőm, amíg majdnem pépes lesz. A végén hozzáadom a vékony karikára vágott virslit.

Amíg a mártás készül, közben megfőzöm a tésztát a szokásos módon, leszűröm és összekeverem a paradicsomos mártással. Tálaláskor megszórom reszelt sajttal.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is