Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A tésztát sós vízben megfőzzük. Míg a tészta fő, addig az apróra vágott hagymát megfonnyasztjuk egy kevés olajon. Hozzáadjuk a karikára vágott virslit, majd megszórjuk pirospaprikával és kb. 1 dl vizet öntünk rá. 3 perc múlva behabarjuk a tejföl és a liszt keverékével. Ha felforrt, belekeverjük a leszűrt tésztát, jól összeforgatjuk, és még néhány percig […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.09.05.

Hozzávalók

Elkészítése

A tésztát sós vízben megfőzzük. Míg a tészta fő, addig az apróra vágott hagymát megfonnyasztjuk egy kevés olajon. Hozzáadjuk a karikára vágott virslit, majd megszórjuk pirospaprikával és kb. 1 dl vizet öntünk rá. 3 perc múlva behabarjuk a tejföl és a liszt keverékével.

Ha felforrt, belekeverjük a leszűrt tésztát, jól összeforgatjuk, és még néhány percig főzzük, hogy az ízek jól összeérjenek.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Vegetáriánus receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is