Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A kétféle hagymát meghámozzuk és felaprítjuk. Egy magasabb falú serpenyőben felhevítjük az olajat és megdinszteljük rajta a vöröshagymát. Amikor az üvegessé válik, akkor hozzáadjuk a zúzott fokhagymát. Néhányszor átforgatjuk, majd ráöntjük a passzírozott paradicsomot, amivel alaposan elkeverjük. A szószt meghintjük a fűszerekkel, hozzáadunk 2 dl vizet és közepes lángon kb 15 percig forraljuk, hogy a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
enicipicikonyham
Beküldte: 2018.06.25.

Hozzávalók

Elkészítése

A kétféle hagymát meghámozzuk és felaprítjuk.

Egy magasabb falú serpenyőben felhevítjük az olajat és megdinszteljük rajta a vöröshagymát. Amikor az üvegessé válik, akkor hozzáadjuk a zúzott fokhagymát. Néhányszor átforgatjuk, majd ráöntjük a passzírozott paradicsomot, amivel alaposan elkeverjük.

A szószt meghintjük a fűszerekkel, hozzáadunk 2 dl vizet és közepes lángon kb 15 percig forraljuk, hogy a hagymák teljesen átpuhuljanak. Ennyi idő alatt tökéletesre sűrűsödik a szaft.

A vörösbabot leszűrjük, átmossuk és az ételbe tesszük. Alapos keverés, valamint további 5 perc főzés után elzárjuk alatta a lángot.

A tésztát sós vízben megfőzzük, leszűrjük. Végső lépésként pedig a szószhoz keverjük.

Rövid hűtés után tálaljuk a babos tésztát.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
enicipicikonyham
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is