Elkészítése
A húst felkockázzuk, majd pirosarannyal, gulyáskrémmel, egy kevés sóval és borssal ízesítjük, és nagyjából egy órára a hűtőbe tesszük pácolódni. Közben a tésztát a szokott módon, sós vízben megfőzzük, leszűrjük és félretesszük. Fél liter vizet felforralunk, majd beleteszünk egy leveskockát, és ezt is félretesszük.
A vöröshagymát apró kockákra vágjuk, majd egy kevés olajon, wokban megpirítjuk. Amikor már üveges, hozzáadjuk a fokhagymát is, és együtt pirítjuk még egy picit. Ekkor hozzáadjuk az előre bepácolt húst, és kicsit megpirítjuk. Ezután felöntjük annyi levessel, hogy ellepje a húst, és közepes lángon főzzük. Amikor a folyadék elfőtt, de a hús még nem teljesen puha, tovább adagoljuk a forró levest, és addig főzzük, amíg a hús meg nem puhul. Ügyeljünk rá, hogy a végén csak egy kis szaft maradjon.
Amikor a hús puha, hozzáadjuk az előre megfőzött tésztát, és együtt is pirítjuk még egy kicsit. Végül egy csipetnyi frissen őrölt borssal megszórjuk, hogy pikánsabb legyen az íze.
