Elkészítése
Hozzávalók:
- 50 dkg csuszatészta
- 40 dkg fehér spárga
- 25 dkg csirkemáj
- 3 dl tejföl
- 1 közepes vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 15 dkg sajt
- só ízlés szerint
- 5 ek napraforgó olaj
- 10 dkg füstölt szalonna
Elkészítése:
A tésztát sós vízbe megfőzzük, majd leszűrjük. A spárgát feldaraboljuk ,sós vízben megfőzzük és leszűrjük.
A májat megmossuk, majd feldaraboljuk.
Szalonnát felkockázzuk és a zsírját kisütjük. Rátesszük a felkockázott hagymát és a májat.
Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, majd felöntjük kevés vízzel és készre sütjük a májat.
Egy olajjal kikent tepsibe tesszük a leszűrt tésztát, a zöldbabot és a májat, majd összekeverjük a tejföllel.
Tetejét megszórjuk reszelt sajttal és készre sütjük.


